english
 welkom     visie     producten     diensten     contact     winkel

   

Onze diensten

Informatie over toepassingen van medicinale honing
Bfactory kan u adviseren over de werking en toepassingen van verschillende door Bfactory ontwikkelde medicinale honingproducten. Daarbij gaat het om producten en adviezen voor o.a. de professionele gezondheidszorg, dierenartsen, drogisten, therapeuten en consumenten. Bfactory kan op uw verzoek ook productpresentaties en seminars organiseren voor uiteenlopende doelgroepen. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van diensten die door Bfactory worden geleverd. 

  • Informatie over huidproblemen en verzorging. Bfactory verzorgt een website over huidproblemen en bijbehorende verzorging.
  • Telefonisch advies. Deskundige medewerkers van Bfactory staan dagelijks voor u klaar om vragen m.b.t. de werking en toepassingen van haar producten te beantwoorden.
  • Seminars. Bfactory verzorgt regelmatig Seminars in het kader van o.a. de cursus “Schimmeldiagnostiek”, georganiseerd door Supplement BV in samenwerking met het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium (LCPL). www.sup.nl
  • Minicongressen. Bfactory verzorgt een gedeelte van de succesvolle Minicongressen, georganiseerd door Supplement BV over het thema “Verzuring en afweer, wratten, eczeem en psoriasis” www.sup.nl
  • Gastcolleges. Bfactory geeft op verzoek gastcolleges, o.a. voor studenten van de Hogeschool INHOLLAND verzorgde Bfactory een gastcollege: “Producteisen aan een veterinaire wondzalf  en marktintroductie”
  • Productpresentaties Bfactory geeft productpresentaties voor klanten van groothandels. Bfactory verzorgde onlangs ook een productpresentatie bij de kringapotheek in Noordwijk.